Nous finirons ensemble
1 JUNI | Voorpremiere: Filmspecial + Frans Cinemaal
Nous finirons ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoop hit Les petits mouchoirs (2010). Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d'os, Inception), François Cluzet (Intouchables), Gilles Lellouche (Paris), Laurent Lafitte (Elle) en Benoît Magimel (La pianiste). De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder… Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

____________________________________

FILMSPECIAL + CINEMAAL | 1 JUNI
Met ‘Nous fi nirons ensemble’ komt regisseur en acteur Guillaume Canet met het vervolg op de Franse bioscoop hit ‘Les petits mouchoirs’ (2010). Op 1 juni vertonen we deze twee films achter elkaar. En kun je tussendoor aanschuiven bij een heerlijk Frans cinemaal.

Het programma:
15:30  Les petits Mouchoirs
18:00  Cinemaal 
19:15  Nous finirons ensemble - Voorpremiere

Meedoen aan het Cinemaal kost €15,- (excl. Filmticket(s).
Wil je deelnemen aan het Cinemaal? Koop voor 31 mei je tickets.


ALLE TWEE DE FILMS BEKIJKEN? + CINEMAAL?
Klik hier voor combitickets!*

*Ben je Vriend van Gigant? Log dan eerst in om de combitickets voor de Vriendenprijs te bestellen.Regie: Guillaume Canet Duur: 135 minuten Land: Frankrijk

za 22 jun 17:45 - 20:00 Blauwe filmzaal
Kijkwijzer:
RangNormaalKind t/m 13 jaar
Geen rang€ 9,50€ 5,00