God Only Knows
Première | 6 APR Zussendag met CineProeverij
Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich op elk hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. De familieverhoudingen komen al snel onder spanning te staan wanneer de zussen voor hun broer moeten zorgen. En de vraag is; wat houdt dit zorgen dan in? Terwijl ze naar buiten toe proberen om een zinvol leven te leiden laten ze naar elkaar alle decorum vallen zoals alleen broers, zussen of geliefden dat kunnen doen.

God Only Knows is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen. Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters spelen de hoofdrollen in deze ontroerende tragikomische vertelling van regisseur Mijke de Jong. Mijke’s vorige film Layla M. was in 2017 de Nederlandse Oscar inzending voor beste buitenlandse film. 

Nederlands gesproken | 2018 | Nederland

Op 4 april is er, voorafgaand aan deze film, een korte inleiding i.h.k.v. Dag van psychiatrie, door Theo van Driel, voorzitter van de stichting Ruimte voor Anders Zijn.
____________________________________

6 APR | ZUSSENDAG (Broers zijn ook welkom :)
Film + CineProeverij

Ter gelegenheid van de film 'God Only Knows', organiseert Gigant op 6 april na de voorstelling een CineProeverij ter ere van onze zussen (en broers). De film start om 15:00 en na afloop kunt je samen met je zus(sen) en broer(s) nagenieten in ons café met een heerlijke bier- of wijnproeverij.
Voor €8,50 krijg je per persoon 2 bieren van de tap of 2 wijnen naar keuze + een snack van onze kleine kaart.
Voorafgaand aan de film krijg je een kaartje waarop je jouw keuzes kenbaar kan maken.

Film: €9,-/€7,-*
CineProeverij: €8,50 pp (excl. Filmticket)

Bestel je online? Vergeet dan niet direct je ticket voor de CineProeverij mee te bestellen.

Regie: Mijke de Jong Duur: 85 minuten Land: Nederland

za 13 apr 15:00 - 16:25 Blauwe filmzaal
Kijkwijzer:
RangNormaalKind t/m 13 jaar
Geen rang€ 9,50€ 5,00