Grâce à Dieu
Première 8 APR | Met nabespreken door Bram Rutgers
Alexandre leidt een rustig leven met zijn gezin. Op een dag ontdekt hij per toeval dat de priester die hem in zijn jeugd heeft misbruikt, nog steeds met kinderen werkt. Hij besluit actie te ondernemen en begint samen met twee andere slachtoffers een actiegroep om het misbruik binnen de Katholieke kerk bekend te maken. Ze zijn met stomheid geslagen als de hoeveelheid slachtoffers duidelijk wordt en als blijkt dat het misbruik tot in de hoogste kringen binnen de kerk is verzwegen. De gevolgen van het onthulde schandaal zijn niet te overzien en zal hun levens voorgoed veranderen.

Frans gesproken | 137 min | 2019 | Frankrijk

NABESPREKEN: MA 8 APR 22:30
Met Bram Rutgers
Tijdens de nabespreking van deze film gaat u samen met andere filmbezoekers dieper in op wat u zojuist heeft gezien. Bram Rutgers is hierbij de gespreksbegeleider en haalt de essentie van de film samen met u naar voren en bespreekbaar. Meedoen aan de nabespreking is geheel gratis en vrijblijvend.

Dit FILMEXTRA programma wordt u zonder extra kosten op uw filmkaartje aangeboden.Regie: François Ozon Duur: 137 minuten Land: Frankrijk

vr 12 apr 16:45 - 19:02 Blauwe filmzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden