Koningsdag
Zer00's Heroes + Orange Grove + Cynbel + Orange Grove

Locatie: steeg naast Gigant

15:00 – 15:40 Cynbel
16:05 – 16:45 Waltzburg
17:10 – 18:00 Orange Grove
19:00 – 00:00 Zer00’s Heroes

De jaren '00 waren voor onze koning jaren vol liefde! In 2001 verloofde hij zich met Max, het jaar daarop trouwden ze en in 2003, 2005 en 2007 werden prinsesjes Amalia, Ariane en Alexia geboren. Vandaag voelen we die liefde harder dan ooit tevoren en vieren we de verjaardag van onze koning! Dit met een throwback naar deze mooie jaren '00 en o.a. de extreem dansbare reggae van Orange Grove.

Zer00's Heroes
Zer00’s Heroes neemt je mee naar de beginjaren van het millennium toen het internet nog traag was en alle cool kids een Nokia 3310 en MSN hadden. Pop, indie, dance of early urban: de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één dampende dansavond. Denk aan Gorillaz, Beyonce, de Jeugd van Tegenwoordig, Kings of Leon, Pink, Justin, Queens of the Stone Age, Kosheen, Franz Ferdinand, Britney en zoooooo veel meer.

Orange Grove
Orange Grove (vernoemd naar een gebied op thuiseiland Sint Maarten) staat garant voor een ultiem feestje deze Koningsdag! De zomerse mengelmoes van reggae, ska, hiphop en rock, gecombineerd met de rauwe stem van frontman Michael Maidwell maakt Orange Grove een fijne feelgood-band met een lekker scherp randje. Begin april kwam het nieuwe album Ganja Rock uit. Zanger Michael: "Dit voelt als het album waar al die jaren ervaring naartoe moesten leiden. Het voelt als ons cadeau naar de fans die ons jarenlang gevolgd en gesupport hebben."

Cynbel
Goede liedjes, daar begint het mee! Zo bewijst ook het verhaal van de Nederlandse indierockband Cynbel. In 2016 werd de band geselecteerd voor de Popronde, waarna ze meer dan 25 shows door heel Nederland speelden. Niet veel later speelden de drie heren de aftershow van Kensington in Club Ziggo en die van Stereophonics in AFAS Live. Vanaf dat moment ging het hard. Shows in diverse poppodia als Paradiso, Doornroosje en het Patronaat, een eigen clubtour, het voorprogramma van Golden Earring en diverse grote festivals als Bevrijdingspop Zutphen en Huntenpop kan de band op hun CV zetten. De toegankelijke popliedjes van de band bezorgden ze al optredens bij 3FM en Radio 1, maar ook diverse plekken op playlists van Spotify en Apple Music, waardoor de band al meer dan 110.000 keer gestreamd is.

Waltzburg
Waltzburg maakt eigenzinnige upbeat indie, geschreven door een pessimistische slaapkamer producer en tot leven gebracht met zijn beste vrienden. De songs van de Nijmeegse band zijn super catchy, onvervalst en recht uit het hart en doen op de beste manier mogelijk denken aan bands als Vampire Weekend, Real Estate en Modest Mouse. Na een succesvolle Popronde en eerste single 'Ghost' schoot de band uit de startblokken en werd ze uitgenodigd voor Noorderslag. Neon is de nieuwste single, welke ook is verschenen op de debuut EP Latest News.Duur: 540 minuten

za 27 apr 15:00 - 00:00 Gigant
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden