Jazzclub GIGANT
All about Sax
Jazzclub Gigant is het Apeldoornse podium voor muzikanten en liefhebbers van jazzmuziek. We laten het talent uit ons Jazz’ndoorn horen en koppelen dit aan onze huisband, De Guus Essers Band.

Local Jazz Local Jazz wordt deze keer verzorgd door The Appletown Improvisation Collective olv Kasper Rietkerk. Zelf gepokt en gemazeld door de jazz, loodst hij zijn pupillen de wereld van de improvisatie binnen. Natuurlijk weer ondersteund door Guus Essers & band.

De headliner wordt deze keer ingevuld door het Artvark Saxophone Quartet.
Rolf Delfos (alt sax), Bart Wirtz (alt sax), Mete Erker (tenor sax) en Peter Broekhuizen (bariton sax) mengen hun verschillende achtergronden tot een eensgezind, creatief en origineel geluid: de sound van Artvark!
Weg met de stoeltjes! Weg met de lessenaars! Artvark beweegt! Artvark meandert door muzikale tradities en beweegt zich over het podium volgens een geïmproviseerde choreografie. Artvark staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons. Artvark ontroert, stinkt, gromt en suist.

Muzikaal gastheer Guus Essers leidt ons door het programma waarbij een samensmelting van alle artiesten van deze middag zeker niet uitgesloten is. En er zijn natuurlijk weer hapjes!

Pay what you want!
Gratis toegang, maar een vrije gift als blijk van waardering is natuurlijk welkom! Klik hier voor het doen van een donatie.Duur: 180 minuten

zo 17 mrt 16:00 - 19:00 Popzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden