Vive La FĂȘte
+ Cordon Rouge
Wegens omstandigheden is dit concert verplaatst naar 22 maart. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum. Kun je niet op 22 maart? Kaarten kunnen ook geretourneerd worden. Stuur hiervoor een mail met je IBAN gegevens en het aantal tickets naar Monique Jager via m.jager@gigant.nl.

Vive La Fête (Frans voor 'Leve het feest') is een electropopband uit België die al jarenlang garant staat voor een opwindend muzikaal feest. De band draait om geliefden Danny Mommens (gitaar en zang) en Els Pynoo (zang). Hun geluid valt te omschrijven als dansbare electrorock, met een beetje kitsch, wat invloeden uit de New Wave en daar doorheen sijpelende Franse melodieën.

In 2002 vindt een bijzondere ontmoeting plaats met Karl Lagerfeld. De King of Fashion raakt daarbij zo gecharmeerd door de muziek en het uiterlijk van Vive La Fête dat een internationaal avontuur volgt. Spelende tijdens modeshows van Chanel in o.a. Tokio, New York, Milaan, Parijs en Berlijn verzamelt de band een bijzondere schare fans in de modewereld.

Momenteel reist de sterke liveband nog steeds de wereld over voor festivals en catwalks: van Rusland tot Colombia en van Lowlands tot Roskilde, overal vallen fans voor het Produit de Belgique!

Voorprogramma: Cordon Rouge
Twee producers met één gedeelde liefde: 'French pop'. Beiden zingen: croonend en kirrend. Afwisselend in het Engels en het Frans “omdat je soms over zaken wilt zingen die je zelfs in het Engels niet hardop durft uit te spreken." De muziek is geworteld in de 60's en 70's maar met een elektronische aanpak die verraadt dat het inmiddels 2019 is.


Duur: 180 minuten

vr 22 mrt 20:30 - 23:30 Popzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden